BOLIGERNE

INDBYDENDE LEJLIGHEDER
I NORDISK OG STILRENT DESIGN

Allerede når du træder ind i indgangene i Zebra House, bliver du mødt af et dejligt lys og et spændende visuelt udtryk med synlig beton og røde og grå vægmarkeringer, der leder hen til lejlighedernes indbydende indgangsområder.

Zebra House I og II byder på i alt 159 lejligheder med stor variation i boligstørrelserne lige fra etværelses studielejligheder til delevenlige 2-, 3- og 4-værelses lejligheder.

Alle lejligheder er indrettet i en indbydende, nordisk stil med hvide vægge og et fantastisk lysindfald fra glaspartier ud mod altan eller terrasse. Det samme gælder værelserne, der er designet med vinduer med små brystninger, så du har god mulighed for at nyde udsigten.

De lyse trægulve tilfører boligen varme, mens køkkenet er designet med lysegrå underskabe som en kontrast til det hvide.

Med altan eller terrasse til alle lejligheder har du mulighed for at nyde dit eget private uderum. De lejligheder, der vender ud mod det unikke og private gårdrum, er designet i en unik aflang form, så det føles som om, du går ud i gården på din altan. Dermed er du tættere på livet i gårdrummet, hvor du også kan opsøge fællesskabet direkte. Zebra House byder på også på forskellige opholdspladser ud mod byen.

Fra gaden kan du trække din cykel direkte ind i den overdækkede cykelparkering under gårdrummet. Her har hver lejlighed også sit eget depotrum, og du kan tage elevatoren direkte op til din lejlighed.

ETAPE 1
FAKTA
OM BOLIGERNE

1-, 2-, 3- OG 4-VÆRELSES
39 – 88 M²
Køkken og garderobeskabe fra invita
Komplet hvidevarepakkefra Gram
Guldvarme på badeværelset
teRrasse eller altan
Depotrum ligger i kælder
Cykelparkering i på terræn
KLAR TIL INDFLYTNING

KONTAKT OS

BOOK EN FREMVISNING

LEJEBOLIGER I ETAPE 1 
KONTAKT LEJEBOLIG MÆGLEREN
Eller Ring til os i dag og høre mere 3333 0333 eller På MAIL

Website made by Mediapulse

BYGHERRE:

ÅBENT HUS ETAPE 2
HVER SØNDAG

kl. 12:30-13:30
Inger Christensens Gade 36
8220 Brabrand
 

ELLER BESTIL EN INDIVIDUEL FREMVISNING
SEND MAIL ELLER RING TIL OS PÅ 8615 6811