ARKITEKTUR

HYGGELIG GÅRDMILJØ OG
NABO TIL BY PARK OG LEGEPLADS

Zebra House I og II ligger centralt i hjertet af det nye Gellerup, hvor karréerne er placeret lige mellem en den grønne park og Karen Blixens Boulevard, der løber gennem den nye bydel. 

De to karreer består af hver af to halvdele med to huse i hvert, hvor der er leget med det visuelle udtryk i form af forskellige variationer i højden, der samtidig er designet, så de trækker solen ned i gårdrummet i midten.

 

Det primære materiale er røde tegl i tre forskellige toner, ligesom altaner og vinduesrammer også er holdt i to røde farver, så hver enkelt lejlighed har sin egen unikke farvekombination af røde nuancer.

Stueetagen i Zebra I er indrettet til erhverv med plads til små, interessante butikker og caféer, der skaber liv ud mod gadesiden. På hjørnerne er karréen designet med små tilbagetrækninger, som skaber små hyggelige pladser, hvor beboerne kan mødes.

Fra både Karen Blixens Boulevard og Inger Christensens Gade inviterer en bred trappe op til gårdrummet og indgangene til lejlighederne. Her er også indrettet siddetrapper, hvor du kan nyde morgensolen på den ene trappe og eftermiddagssolen på den anden. 

Det hyggelige gårdrum fuldender det visuelle udtryk med røde træer og rød belægning ved indgangene til lejlighederne.

 

ÅBENT HUS ETAPE 2
HVER ONSDAG

kl. 16:30 - 17:00
Inger Christensens Gade 36
8220 Brabrand
 

ELLER BESTIL EN INDIVIDUEL FREMVISNING
SEND MAIL ELLER RING TIL OS PÅ 8615 6811
KONTAKT etape 2 bund