NABOLAGET

NY ATTRAKTIV BYDEL
MED EGEN BYPARK
TÆT PÅ AARHUS MIDTBY

Gellerup undergår i disse år en stor forvandling fra et af Danmarks mest omtalte boligområder til en ny og attraktiv bydel med nye boliger, institutioner, arbejdspladser og masser af liv – og Zebra House ligger lige midt i det hele.

Karen Blixens Boulevard er det nye områdes hovedgade, og Zebra House I er placeret på hjørnet af denne og Inger Christensens Gade, mens Zebra II er placeret midt på Inger Christensens Gade. Imellem karreerne ligger et P-hus, og bagved bygningerne er der en skøn udsigt til et nyt grønt område med legepladser, hvor du kan gå en tur og nyde solen på en bænk.

Lige ved siden af Zebra House I og II finder du det nye ikoniske hus Blixens, der huser 1050 medarbejdere i Teknik og Miljø, familiecenter og lokalpoliti, men også inviterer alle andre indenfor.

I stueetagen finder du Café Europa, der byder på eget kafferisteri, klassisk café og italiensk restaurant, og du kan tage elevatoren helt op til tagterrassen med orangeri og en fantastisk udsigt over området. 

På den anden side af vejen finder du Bazar Vest, hvor du kan gå på opdagelse i mere end 100 spændende forretninger lige fra eksotiske spisesteder til tyrkiske bagerier og orientalske købmænd.

En central del af Gellerups forvandling er også den nye store bypark, der breder sig over et område på størrelse med 27 fodboldbaner og skaber en skøn, grøn kile gennem bydelen. Her bugter små snoede stier sig gennem tusindvis af frugttræer og bærbuske. Ungerne kan boltre sig på legepladsen, og der er bålhytter, festpavillon og masser af plads til naturoplevelser, leg og sport. 

Gellerup giver nemlig også god mulighed for at være aktiv. Allerede nu kan du spille fodbold på den store kunstgræsbane i byparken, svømme i Gellerupbadet, gå på biblioteket lige over for Zebra I eller klatre i Aarhus Klatreklub, som holder til i samme bygning. Det er også her, mange lokale foreningsaktiviteter har til huse sammen med de store fælleslokaler, som beboerne kan bruge til arrangementer og fester.

Du har altså alt, hvad du har brug for, inden for rækkevidde. Og får du brug for det kan du hoppe på en af de mange busser som køre de 5 km til Aarhus midtby med shopping, restauranter, cafélivet langs åen, koncerter og kunstudstillinger.

TAGTERRASSEN
PÅ DET NYE
IKONISKE HUS
BLIXENS
BOLIGER I ETAPE 1
KONTAKT
KONTAKT OS I DAG PÅ 3333 0333 eller På MAIL

KONTAKT etape 1 - til bund
BOLIGER I ETAPE 2
KONTAKT DANBOLIG ÅBYHØJ
KONTAKT OS I DAG PÅ 8615 6811 Eller På MAIL

KONTAKT etape 2 bund

Website made by Mediapulse

BYGHERRE:

ÅBENT HUS ETAPE 2
HVER ONSDAG

kl. 16:30 - 17:00
Inger Christensens Gade 36
8220 Brabrand
 

ELLER BESTIL EN INDIVIDUEL FREMVISNING
SEND MAIL ELLER RING TIL OS PÅ 8615 6811
KONTAKT etape 2 bund